Home Ervaringen Online Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Mediums-online.net


  Online mediumslijn met online mediums in Nederland
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Elke dag gratis uw online horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis online horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door online mediums Daghoroscoop  Stier door online mediums Daghoroscoop  Tweelingen door online mediums Daghoroscoop  Kreeft door online mediums Daghoroscoop  Leeuw door online mediums Daghoroscoop  Maagd door online mediums
Daghoroscoop  Weegschaal door online mediums Daghoroscoop  Schorpioen door online mediums Daghoroscoop  Boogschutter door online mediums Daghoroscoop  Steenbok door online mediums Daghoroscoop  Waterman door online mediums Daghoroscoop  Vissen door online mediums
 
Maak een GRATIS medium-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen en feedback over onze online mediums uit Nederland
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze mediums in Nederland?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze mediums uit Nederland van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek medium?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per medium uit Nederland.

U kiest uit het dropdownmenu een medium en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek medium nalezen.

Alle ervaringen die je op mediums-online.net leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze mediums uit Nederland had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze mediums hier te plaatsen.

     

  Kies een medium en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met medium Olga
  Ervaring met medium Olga
  Hoi Olga. dank voor de hulp. veel inzicht gekregen . top paragnoste.




Ervaring van Madelein met medium Olga   Ervaring van Madelein met medium Olga   Ervaring van Madelein geplaatst op 23 november 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Olga  


Ervaringen van bezoekers met medium Gunter
  Ervaring met medium Gunter
  Geweldig helderziende is Gunter. en elke keer klopt alles weer.
Zeer zeker een aanrader.
Gr. Hannie.




Ervaring van Hannie met medium Gunter   Ervaring van Hannie met medium Gunter   Ervaring van Hannie geplaatst op 23 november 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met medium Yuorah
  Ervaring met medium Yuorah
  Heel erg bedankt Yuorah. je bent een echt medium, ik ben blij dat ik alles goed doorkrijg. Goed gesprek gehad met jou. Miriam xx.




Ervaring van Miriam met medium Yuorah   Ervaring van Miriam met medium Yuorah   Ervaring van Miriam geplaatst op 23 november 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Yuorah  


Ervaringen van bezoekers met medium Leane
  Ervaring met medium Leane
  Leane is heel goed in wat ze doet.
heel duidelijk en voor mij bevestigend.
ze zat er goed op.
aan te raden
R.




Ervaring van rafael met medium Leane   Ervaring van rafael met medium Leane   Ervaring van rafael geplaatst op 23 november 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Leane  


Ervaringen van bezoekers met medium Berna
  Ervaring met medium Berna
  Wow, dat was een super gaaf consult die ik van Berna gekregen heb. veel nieuwe inzichten waarmee ik verder kan. Berna bedankt. ik bel je zeker weten weer.

Helena.




Ervaring van Helena met medium Berna   Ervaring van Helena met medium Berna   Ervaring van Helena geplaatst op 23 november 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Berna  


Ervaringen van bezoekers met medium Niamh
  Ervaring met medium Niamh
  Je sprak over een wijze vrouw met belangrijke informatie (nu zal je weten wie ik ben). We gaan beiden naar een begrafenis zaterdag. Dat is het misschien.




Ervaring van d met medium Niamh   Ervaring van d met medium Niamh   Ervaring van d geplaatst op 23 november 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Niamh  


Ervaringen van bezoekers met medium Zina
  Ervaring met medium Zina
  Proficiat Zina, beste consult dat ik heb gehad. Wat je me vertelde wou ik eigenlijk niet horen maar je had wel gelijk, je praat de mensen niet naar de mond en dat apprecieer ik in jou. Dank u.




Ervaring van Rita met medium Zina   Ervaring van Rita met medium Zina   Ervaring van Rita geplaatst op 23 november 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Zina  


Ervaringen van bezoekers met medium Carola
  Ervaring met medium Carola
  Lieve Carola,

Je had gelijk.nog steeds gevoelens en hij ging mij echt niet loslaten. Ook al had hij voor haar gekozen.
Op mijn vakantie kreeg ik een bericht dat hij zn relatie heeft beeindigd, kon zijn gevoel voor mij niet langer onderdrukken.
We zijn weer bij elkaar. Dank voor alle steun en fijne gesprekken en juiste voorspellingen. Ik bel je nog wel eens n keer.
Liefs R.




Ervaring van Beller die alleen naar Thailand ging met medium Carola   Ervaring van Beller die alleen naar Thailand ging met medium Carola   Ervaring van Beller die alleen naar Thailand ging geplaatst op 23 november 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Carola  


Ervaringen van bezoekers met medium Ashraya
  Ervaring met medium Ashraya
  Wat een geweldig consult. Alle inzichten kan ik plaatsen. Wat heerlijk want dan kan ik me in mn situatie/relatie met mn tweelingziel berusten. Dank je wel en veel liefs en licht toegewenst.




Ervaring van Anoniem met medium Ashraya   Ervaring van Anoniem met medium Ashraya   Ervaring van Anoniem geplaatst op 23 november 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Ashraya  


Ervaringen van bezoekers met medium Mathilda
  Ervaring met medium Mathilda
  Dank uw wel. Super mooi , : ).Bless u.




Ervaring van Wendy met medium Mathilda   Ervaring van Wendy met medium Mathilda   Ervaring van Wendy geplaatst op 23 november 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Mathilda  


Ervaringen van bezoekers met medium Tancy
  Ervaring met medium Tancy
  Tancy is top, lief, heeft alle aandacht voor je. En ze luistert ook echt en is snel in haar antwoorden. Maar wel met aandacht en ik heb echt het gevoel dat ze dingen zo ontzettend goed ziet.
Fijn om haar te spreken.
xx Karin.




Ervaring van Karin met medium Tancy   Ervaring van Karin met medium Tancy   Ervaring van Karin geplaatst op 23 november 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Tancy  


Ervaringen van bezoekers met medium Gazali
  Ervaring met medium Gazali
  Jaa Gazali je hebt gelijk we hadden heel lang geen contact meer en ik had de moed opgegeven .en jij bleef maar volhouden dat hij weer terug kwam en dat is inderdaad zo gegaan zoals je zei. Beste mensen als je echt iets wilt weten. bel Gazali hij is goud eerlijk .draait er niet om heen hij is hier een van de beste mediums .liefs ln.




Ervaring van L.n met medium Gazali   Ervaring van L.n met medium Gazali   Ervaring van L.n geplaatst op 23 november 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met medium Xandra
  Ervaring met medium Xandra
  XO Many thanks and love . Ht Dank . Zo mooi - 5 - 10 min geladen reading.




Ervaring van Wendy met medium Xandra   Ervaring van Wendy met medium Xandra   Ervaring van Wendy geplaatst op 23 november 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Xandra  


Ervaringen van bezoekers met medium Melli
  Ervaring met medium Melli
  Mijn vorige getuigenis moet natuurlijk 5 sterren zijn. als ik er meer kon geven zou je er nog meer krijgen.




Ervaring van .... met medium Melli   Ervaring van .... met medium Melli   Ervaring van .... geplaatst op 23 november 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Melli  


Ervaringen van bezoekers met medium Lilith
  Ervaring met medium Lilith
  Fijn gesprek gehad met lieve en grappige Lilith, ik moest nog nadenken over het consult net. Je wist veel te benoemen en je hebt me inzichten gegeven waarmee ik wat kan. Dank je. X.




Ervaring van Carla met medium Lilith   Ervaring van Carla met medium Lilith   Ervaring van Carla geplaatst op 23 november 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Lilith  


Ervaringen van bezoekers met medium Carola
  Ervaring met medium Carola
  Dag Carola, in de telefoonverbinding vannacht zat een kink in de kabel, gelukkig niet in jouw verbinding met boven. Altijd fijn hoe jij de dingen kan bevestigen en benoemen. Hopelijk krijg ik voor de feestdagen de duidelijkheid en rust die in deze situatie voor mij zeer welkom is en hij de hulp die hij nodig heeft. Ik laat het je zeker weten.




Ervaring van S. met medium Carola   Ervaring van S. met medium Carola   Ervaring van S. geplaatst op 23 november 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Carola  


Ervaringen van bezoekers met medium Lilith
  Ervaring met medium Lilith
  voor mij ben je meer dan 5 sterren waard. Je geeft zoveel vertrouwen en je krijgt veel door van je gidsen en het klopt gewoon. X.




Ervaring van S met medium Lilith   Ervaring van S met medium Lilith   Ervaring van S geplaatst op 22 november 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Lilith  


Ervaringen van bezoekers met medium Lilith
  Ervaring met medium Lilith
  Hoi hoi, bedankt voor je consult. Je sloeg de spijkers op de kop. Je hebt een super invoelingsvermogen.




Ervaring van s met medium Lilith   Ervaring van s met medium Lilith   Ervaring van s geplaatst op 22 november 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Lilith  


Ervaringen van bezoekers met medium Lilith
  Ervaring met medium Lilith
  Ik bel je al 2 jaar en ben weer versteld, had het niet verwacht. Er is weer een voorspelling uitgekomen. Dank je lieverd, ik ben je eeuwig dankbaar.




Ervaring van s met medium Lilith   Ervaring van s met medium Lilith   Ervaring van s geplaatst op 22 november 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Lilith  


Ervaringen van bezoekers met medium Anouk
  Ervaring met medium Anouk
  Ongelofelijk hoe in detail Anouk voorspellingen doet. Ze heeft mij meerdere malen aangegeven dat ik binnenkort een man ga ontmoeten die ik niet ken, maar waar toch een blijk van herkenning in zit. Afgelopen zaterdag heb ik idd iemand ontmoet die ik herkende maar niet kende. Ze heeft meerdere dingen voorspelt en uitgesproken die tot in detail kloppen. Ongelofelijk hoe goed ze is en vooral hoeveel vertrouwen ik in haar heb. Anouk, je bent een topper.




Ervaring van Anoniem met medium Anouk   Ervaring van Anoniem met medium Anouk   Ervaring van Anoniem geplaatst op 22 november 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met medium Melli
  Ervaring met medium Melli
  Super, wist zonder dat ik iets gezegd had de huidige stand van zaken te vertellen. Ik hoop dat de voorspellingen uitkomen. Super lieve vrouw. Eddy.




Ervaring van Eddy met medium Melli   Ervaring van Eddy met medium Melli   Ervaring van Eddy geplaatst op 22 november 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Melli  


Ervaringen van bezoekers met medium Melli
  Ervaring met medium Melli
  Lieve Melli, ik probeer je al weken te bellen. Maar als je online bent ben je steeds bezet. Daarom heb ik maar een emailconsult aangevraagd. Wauwwwww wat je vertelde klopte helemaal, dat ik mijn kracht aan het verliezen ben. Dat hij een berg op zich heeft en dat hij piekert over geld. Je zag weer contact, ontmoetingen en hihi dankzij jou zie ik de toekomst weer positief. En als het zover is laat ik het je zeker weten. Dikke knuffel en nogmaals dank xx.




Ervaring van .... met medium Melli   Ervaring van .... met medium Melli   Ervaring van .... geplaatst op 22 november 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Melli  


Ervaringen van bezoekers met medium Melli
  Ervaring met medium Melli
  Natuurlijk 5 sterren en veel meer.




Ervaring van tita met medium Melli   Ervaring van tita met medium Melli   Ervaring van tita geplaatst op 22 november 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Melli  


Ervaringen van bezoekers met medium Zina
  Ervaring met medium Zina
  Zina is top . Vanaf de eerste minuut kon ik alles plaatsen wat ze zegde, zonder enige vraag van haar kant. Ik stond perplex dat iemand zoveel kon lezen in kaarten. Zina voelt aan, leest de kaarten en pendelt. Echt een aanrader.




Ervaring van Anais met medium Zina   Ervaring van Anais met medium Zina   Ervaring van Anais geplaatst op 22 november 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Zina  


Ervaringen van bezoekers met medium Rika
  Ervaring met medium Rika
  Bedankt voor je helder inzicht en luisterend oor.
Knap altijd op van je. Roos.




Ervaring van Roos met medium Rika   Ervaring van Roos met medium Rika   Ervaring van Roos geplaatst op 22 november 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Rika  


Ervaringen van bezoekers met medium Yuorah
  Ervaring met medium Yuorah
  bedankt voor je steun. zonder jou kan ik het niet redden. bedankt voor alles.Prachtige consults. Hartelijk dank. M.




Ervaring van Marja met medium Yuorah   Ervaring van Marja met medium Yuorah   Ervaring van Marja geplaatst op 22 november 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Yuorah  


Ervaringen van bezoekers met medium Carola
  Ervaring met medium Carola
  Verhelderend gesprek. Kreeg meer dan ik had verwacht. Heel duidelijk en toekomst met inzichten over mij. Fleur.




Ervaring van Fleur met medium Carola   Ervaring van Fleur met medium Carola   Ervaring van Fleur geplaatst op 22 november 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Carola  


Ervaringen van bezoekers met medium Derya
  Ervaring met medium Derya
  wil je hier nogmaals bedanken voor onze mooie gesprekken. Ik hebrust gekregen, en mooie inzichten.

Tony.




Ervaring van Tony met medium Derya   Ervaring van Tony met medium Derya   Ervaring van Tony geplaatst op 22 november 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Derya  


Ervaringen van bezoekers met medium Gunter
  Ervaring met medium Gunter
  Top. Super advies, voor mij de beste medium.
Knuffel, Zoe.




Ervaring van Zoe met medium Gunter   Ervaring van Zoe met medium Gunter   Ervaring van Zoe geplaatst op 22 november 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met medium Nina
  Ervaring met medium Nina
  wat je al ongeveer een jaar blijft zeggen is dan toch zo uitgekomen. je had gelijk . dikke kus.




Ervaring van Ariel met medium Nina   Ervaring van Ariel met medium Nina   Ervaring van Ariel geplaatst op 22 november 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Nina  


Ervaringen van bezoekers met medium Olga
  Ervaring met medium Olga
  ik hoop dat het wat beter met jullie gaat .
ik ben blij dat je er weer Bent.
Binnenkort ga ik jou weer bellen. toppertje.




Ervaring van C met medium Olga   Ervaring van C met medium Olga   Ervaring van C geplaatst op 22 november 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Olga  


Ervaringen van bezoekers met medium Shania
  Ervaring met medium Shania
  Fijne dame legt alles klaar en duidelijk uit .direct to the point maar zeer aangenaam. bel je terug.




Ervaring van Elly met medium Shania   Ervaring van Elly met medium Shania   Ervaring van Elly geplaatst op 22 november 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Shania  


Ervaringen van bezoekers met medium Coen
  Ervaring met medium Coen
  Ik hoop dat hij nog lang op de lijn blijft, want hij is erg goed.
Voorspellingen komen uit, hij is snel, houdt je niet onnodig aan de lijn en geeft het vertrouwen wat je nodig hebt.
Tijdje geleden gesproken en hij heeft destijds de waarheid verteld.




Ervaring van G met medium Coen   Ervaring van G met medium Coen   Ervaring van G geplaatst op 21 november 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Coen  


Ervaringen van bezoekers met medium Sissy
  Ervaring met medium Sissy
  Une femme formidable ,je vous la recommande a 100.
super vrouw krachtig.open een spreek de waarheid.merci SISSY.




Ervaring van Marie-M met medium Sissy   Ervaring van Marie-M met medium Sissy   Ervaring van Marie-M geplaatst op 21 november 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Sissy  


Ervaringen van bezoekers met medium Bibi
  Ervaring met medium Bibi
  Bibi, ik zou het je nog laten weten of ik inderdaad werk zou vinden in het najaar. En wat denk je? Ik heb weer werk. Hoe wist je dat:)? Top van jou gezien. Evht fantastisch van jou. Je bent de beste.




Ervaring van Lisa met medium Bibi   Ervaring van Lisa met medium Bibi   Ervaring van Lisa geplaatst op 21 november 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Bibi  



 

Ervaring over onze mediums plaatsen

Home

Mediums-online.net - ervaring schrijven over medium
 
  Kies een medium Kies een medium:  
  Waardering overmedium Waardering:          
  Naam voor Mediums-online.net Uw naam:  
  E-mailadres voor Mediums-online.net E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met medium Uw ervaring:  
  Code medium Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

1
 
 

       
  Copyright © 2008 -
Mediums-online.net.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Medium worden