Home Ervaringen Online Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Mediums-online.net


  Online mediumslijn met online mediums in Nederland
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Elke dag gratis uw online horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis online horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door online mediums Daghoroscoop  Stier door online mediums Daghoroscoop  Tweelingen door online mediums Daghoroscoop  Kreeft door online mediums Daghoroscoop  Leeuw door online mediums Daghoroscoop  Maagd door online mediums
Daghoroscoop  Weegschaal door online mediums Daghoroscoop  Schorpioen door online mediums Daghoroscoop  Boogschutter door online mediums Daghoroscoop  Steenbok door online mediums Daghoroscoop  Waterman door online mediums Daghoroscoop  Vissen door online mediums
 
Maak een GRATIS medium-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen en feedback over onze online mediums uit Nederland
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze mediums in Nederland?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze mediums uit Nederland van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek medium?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per medium uit Nederland.

U kiest uit het dropdownmenu een medium en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek medium nalezen.

Alle ervaringen die je op mediums-online.net leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze mediums uit Nederland had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze mediums hier te plaatsen.

     

  Kies een medium en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met medium Gunter
  Ervaring met medium Gunter
  Gunter is een warme, lieve man, voelt heel vertrouwd aan.
Kan situaties/personen haarfijn aanvoelen en omschrijven.
De tips en adviezen die hij telkens geeft zijn super, kan er heel wat mee.
Ik raad iedereen Gunter aan, top medium. voor mij de allerbeste op deze lijn.




Ervaring van liefs karo met medium Gunter   Ervaring van liefs karo met medium Gunter   Ervaring van liefs karo geplaatst op 23 februari 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met medium Malie
  Ervaring met medium Malie
  U had gelijk, hij bleek een andere vrouw te hebben en ook een geheim kind waar hij niets over had verteld. (en waar ik hem wel naar heb gevraagd).
De nieuwe vriendschap in mijn leven voelt goed. en ik ben blij dat ik hem ontmoet heb.




Ervaring van Gina met medium Malie   Ervaring van Gina met medium Malie   Ervaring van Gina geplaatst op 23 februari 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Malie  


Ervaringen van bezoekers met medium Anita
  Ervaring met medium Anita
  Bedankt Anita. ik ben weer gerustgesteld.




Ervaring van Gaby met medium Anita   Ervaring van Gaby met medium Anita   Ervaring van Gaby geplaatst op 23 februari 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Anita  


Ervaringen van bezoekers met medium Gazali
  Ervaring met medium Gazali
  Lieve Gazali ik heb eerst veel over jou gelezen .
en toen jou gebeld ik ben heel erg onder de indruk.
Het was het zeker waard .
Ik ga jou vaker bellen .




Ervaring van Miek met medium Gazali   Ervaring van Miek met medium Gazali   Ervaring van Miek geplaatst op 23 februari 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met medium Hope
  Ervaring met medium Hope
  Lieve Hope, op aanraden jou voor het eerst gebeld. vorige week ik was wat sceptisch maar nu overtuigd. De details die jij mij verteld hebt zijn verbluffend dank voor je steun.
Liefs een grote Fan.




Ervaring van Suzan met medium Hope   Ervaring van Suzan met medium Hope   Ervaring van Suzan geplaatst op 23 februari 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Hope  


Ervaringen van bezoekers met medium Catharina
  Ervaring met medium Catharina
  Een week geleden vroeg ik haar of men pa zijn app snel verkocht zou zijn. Zonder aarzelen zei ze 3 . De derde bezichtiging. Op 2 dagen tijd (na weken te koop zonder enige vraag of interesse) en idd , de 3 de bezichtiging , compromis getekend. Ik ben spraakeloos maar jij een topper.




Ervaring van It met medium Catharina   Ervaring van It met medium Catharina   Ervaring van It geplaatst op 22 februari 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Catharina  


Ervaringen van bezoekers met medium Derya
  Ervaring met medium Derya
  Lieve derya bedankt voor al je steun als coach/vriendin. ik ben echt super blij met jou je eerlijkheid en positiviteit. je hebt me ondertussen al met zoveel bij gestaan ik ben je eeuwig dankbaar .je bent geweldig en alles komt uit zeker een aanrader .
Liefs xxx.




Ervaring van S met medium Derya   Ervaring van S met medium Derya   Ervaring van S geplaatst op 22 februari 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Derya  


Ervaringen van bezoekers met medium Sabrina
  Ervaring met medium Sabrina
  Sabrina, je bent een hele, vriendelijke lieve vrouw die het heel goed ziet en voelt. Hartelijk dank voor uw steun en inzichten.




Ervaring van Anoniem met medium Sabrina   Ervaring van Anoniem met medium Sabrina   Ervaring van Anoniem geplaatst op 22 februari 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Sabrina  


Ervaringen van bezoekers met medium Gazali
  Ervaring met medium Gazali
  Heel goede paragnost. heel duidelijk. heeft veel uitleg. ik hoop dat je voorspelling uitkomt groetjes.




Ervaring van Stefanie met medium Gazali   Ervaring van Stefanie met medium Gazali   Ervaring van Stefanie geplaatst op 22 februari 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met medium Hope
  Ervaring met medium Hope
  Fijn je na al die tijd zonet nog eens te kunnen spreken. ik neem spoedig terug contact met jou op. Een heel fijne dag.




Ervaring van Krista met medium Hope   Ervaring van Krista met medium Hope   Ervaring van Krista geplaatst op 22 februari 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Hope  


Ervaringen van bezoekers met medium Gunter
  Ervaring met medium Gunter
  Bonk erop.




Ervaring van Mt met medium Gunter   Ervaring van Mt met medium Gunter   Ervaring van Mt geplaatst op 22 februari 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met medium Karlien
  Ervaring met medium Karlien
  Bij Karlien kan je rust vinden en de ware toedracht horen .een toppie vrouw .




Ervaring van Mt met medium Karlien   Ervaring van Mt met medium Karlien   Ervaring van Mt geplaatst op 22 februari 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Karlien  


Ervaringen van bezoekers met medium Lili
  Ervaring met medium Lili
  Lilly is een toppertje. .




Ervaring van Mt met medium Lili   Ervaring van Mt met medium Lili   Ervaring van Mt geplaatst op 22 februari 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Lili  


Ervaringen van bezoekers met medium Meine
  Ervaring met medium Meine
  Hij wist alles te vertellen over mijn leve.n echt heel knap en hij is heel erg goed.




Ervaring van Kelly met medium Meine   Ervaring van Kelly met medium Meine   Ervaring van Kelly geplaatst op 22 februari 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Meine  


Ervaringen van bezoekers met medium Christelle
  Ervaring met medium Christelle
  Heb u gebeld ivm mijn zus. en wat u vertelde over haar verleden klopte allemaal. Ben erg benieuwd of het gaat lopen zoals u zei/zag. Hou u op de hoogte.




Ervaring van Zus met medium Christelle   Ervaring van Zus met medium Christelle   Ervaring van Zus geplaatst op 22 februari 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Christelle  


Ervaringen van bezoekers met medium Meine
  Ervaring met medium Meine
  Hij wist alles te vertellen over mijn leven. echt heel knap en hij is heel erg goed.




Ervaring van Kelly met medium Meine   Ervaring van Kelly met medium Meine   Ervaring van Kelly geplaatst op 21 februari 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Meine  


Ervaringen van bezoekers met medium Bert
  Ervaring met medium Bert
  Hoi Bert,
Ik vind je een top gozer. Ik wil je hartelijk bedanken voor je mooie voorspellingen. Ik heb je 6 februari gesproken. En toen gaf je aan dat ik die rechtzaak zou winnen en vandaag kreeg ik het goeie nieuws van mijn advocaat te horen. Ik heb ook het vertrouwen dat de rest ook uit zullen komen. Tot gauw.




Ervaring van rachel met medium Bert   Ervaring van rachel met medium Bert   Ervaring van rachel geplaatst op 21 februari 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Bert  


Ervaringen van bezoekers met medium Lenny
  Ervaring met medium Lenny
  Zeker goed. <3 .




Ervaring van S met medium Lenny   Ervaring van S met medium Lenny   Ervaring van S geplaatst op 21 februari 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Lenny  


Ervaringen van bezoekers met medium Gunter
  Ervaring met medium Gunter
  Beste Gunter,

Je blijft me steeds verrassen en bewonderen. Je bent een zuivere persoon en een harde werker, wat ik enorm apprecieer. Voor jou heb ik heel veel respect, simpelweg omdat je een prachtig mens bent. Jij verdient het allerbeste van het allerbeste, echt waar. Dikke kus en knuffel.

K.




Ervaring van K met medium Gunter   Ervaring van K met medium Gunter   Ervaring van K geplaatst op 21 februari 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met medium Gazali
  Ervaring met medium Gazali
  De spijker op zijn kop. ongelofelijk kei en kei goed eerste klas.




Ervaring van Chantal met medium Gazali   Ervaring van Chantal met medium Gazali   Ervaring van Chantal geplaatst op 21 februari 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met medium Meine
  Ervaring met medium Meine
  Meine bedankt voor je consult .ben weer gerust gesteld je voelt alles perfect aan .ben je dankbaar. je bent the best.




Ervaring van Rode stofje met medium Meine   Ervaring van Rode stofje met medium Meine   Ervaring van Rode stofje geplaatst op 21 februari 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Meine  


Ervaringen van bezoekers met medium Romyna
  Ervaring met medium Romyna
  Nou Romyna,

Je had weer gelijk hoor. Deze maand contact čn een ontmoeting. Klopt, hij wil praten en we hebben volgende week afgesproken. Ik ben benieuwd. Hoop dat de rest van je voorspellingen ook uitkomen.
Bedankt en ik hoop je nog te spreken voor mijn gesprek met hem. Anders zeker erna;).




Ervaring van R met medium Romyna   Ervaring van R met medium Romyna   Ervaring van R geplaatst op 20 februari 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Romyna  


Ervaringen van bezoekers met medium Seonah
  Ervaring met medium Seonah
  Lieve Seonah

Vandaag heb ik het geweldige antwoord gekregen dat ik weer werk heb.

Toen ik je vroeg of ik ooit nog financieel goed voor mijn kinderen kon zorgen, zei je dat jouw gidsen lieten zien dat er iets moois aan zou komen op korte termijn.

Ik ben helemaal verrast, niet alleen vanwege het werk wat ik mag gaan doen, maar ook ( en dat is wat dit werk zo mooi maakt ) hoe mijn toekomstige werkgever omgaat met mijn dochter en haar handicap. Ze houden volledig rekening met haar behoefte.

Lieve Seonah, dank je wel voor dit mooie bericht. Het is precies zo gegaan als dat jij me gezegd hebt.

Tot snel.

Liefs Chantalle.




Ervaring van Chantalle met medium Seonah   Ervaring van Chantalle met medium Seonah   Ervaring van Chantalle geplaatst op 20 februari 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Seonah  


Ervaringen van bezoekers met medium Salina
  Ervaring met medium Salina
  salina,

ik heb je net gemist.
alles is gegaan zoals jij voorspeld hebt.
super, en hartelijke dank.




Ervaring van margootje met medium Salina   Ervaring van margootje met medium Salina   Ervaring van margootje geplaatst op 20 februari 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Salina  


Ervaringen van bezoekers met medium Tineke
  Ervaring met medium Tineke
  Liefste Tineke, in een woord subliem. Hoe je het iedere keer doet weet ik niet. Ik bel je zeker terug. Mensen, een aanrader.
Liefs A.




Ervaring van Anoniem met medium Tineke   Ervaring van Anoniem met medium Tineke   Ervaring van Anoniem geplaatst op 20 februari 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Tineke  


Ervaringen van bezoekers met medium Malie
  Ervaring met medium Malie
  Heel erg tevreden met mijn consult. De verhuizing is doorgegaan zoals verteld. Thank you.




Ervaring van kbusby met medium Malie   Ervaring van kbusby met medium Malie   Ervaring van kbusby geplaatst op 20 februari 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Malie  


Ervaringen van bezoekers met medium Donna
  Ervaring met medium Donna
  Super nieuws ontvangen, voorspellingen uitgekomen over mijn ex vriend. Weer contact gezocht, gesprek heeft zich plaats gevonden en ja hoor . zoals voorspelt de relatie is er weer. Jouw voorspellingen zijn top. Bedankt Donna.




Ervaring van Lucia met medium Donna   Ervaring van Lucia met medium Donna   Ervaring van Lucia geplaatst op 20 februari 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Donna  


Ervaringen van bezoekers met medium Donna
  Ervaring met medium Donna
  Lieve Donna,ik had vorig maand contact met je.Je deed voorspellingen die ik niet kon geloven en vandaag zijn er 3 uitgekomen Donna op liefdesvlak.Ontzettend sterk. Veel liefs, Marjan.




Ervaring van Marjan met medium Donna   Ervaring van Marjan met medium Donna   Ervaring van Marjan geplaatst op 20 februari 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Donna  


Ervaringen van bezoekers met medium Donna
  Ervaring met medium Donna
  Mijn lieve Donna,
Telefonisch krijg ik je niet te pakken maar met de mail consult van 19-2 heb je me goed geholpen. Ik spreek je nu al jaren en je blijft het zelfde zeggen, wat geweldig.
Bedankt en ik mail je snel weer.
Liefs Sh over R.




Ervaring van Sh met medium Donna   Ervaring van Sh met medium Donna   Ervaring van Sh geplaatst op 20 februari 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Donna  


Ervaringen van bezoekers met medium Hope
  Ervaring met medium Hope
  Lieve Hope
Ongelofelijk goed consult gehad. Ik moest je niks vertellen je zag mijn situatie zo goed. Het klopte ook wat je zei over mijn vriend, ik ga jou vaker contacteren
You are the best. Ik kijk heel erg uit nr jou.voorspelling ,maar daar twijfel.ik niet aan al de rest klopte als een bus .
You are the Best ben blij dat ik je op mediums.nl gevonden heb.

Lieve groet Anne.




Ervaring van Anne met medium Hope   Ervaring van Anne met medium Hope   Ervaring van Anne geplaatst op 20 februari 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Hope  


Ervaringen van bezoekers met medium Gazali
  Ervaring met medium Gazali
  Gazali weet waar hij over praat geen nonsens. ik heb de afgelopen weken hele goede gesprekken gehad. En het klopt wat je zei veel is ook uitgekomen ben er erg blij mee .




Ervaring van Sab met medium Gazali   Ervaring van Sab met medium Gazali   Ervaring van Sab geplaatst op 20 februari 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met medium Amber
  Ervaring met medium Amber
  Een groot compliment voor Amber . Heb juist een zeer goede Reading gehad . Zij weet echt alles zonder iets te zeggen . Een echte aanrader . Bel haar zeker nog eens gauw terug . Liefs , Sabine .




Ervaring van Sabine met medium Amber   Ervaring van Sabine met medium Amber   Ervaring van Sabine geplaatst op 20 februari 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Amber  


Ervaringen van bezoekers met medium Derya
  Ervaring met medium Derya
  Lieve Derya,

Sinds een tijdje spreek ik jou en ik ben heel erg onder de indruk.ik kan niet anders zeggen dat tot nu toe alles is gelopen zoals je mij hebt verteld.tot eindelijk de ontmoeting die ook op de dag af klopte.heel erg bijzonder en ik wil je hiervoor bedanken. Je bent fantastisch lieverd.




Ervaring van Anoniem met medium Derya   Ervaring van Anoniem met medium Derya   Ervaring van Anoniem geplaatst op 20 februari 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Derya  


Ervaringen van bezoekers met medium Gunter
  Ervaring met medium Gunter
  Vooral wil ik je bedanken voor de oprechte reading. jij hebt op vele vlakken gelijk groetjes.




Ervaring van anemi met medium Gunter   Ervaring van anemi met medium Gunter   Ervaring van anemi geplaatst op 20 februari 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met medium Sara
  Ervaring met medium Sara
  wat een lieve vrouw . ik hoop dat de voorspellingen uitkomen.




Ervaring van mariza met medium Sara   Ervaring van mariza met medium Sara   Ervaring van mariza geplaatst op 19 februari 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Sara  



 

Ervaring over onze mediums plaatsen

Home

Mediums-online.net - ervaring schrijven over medium
 
  Kies een medium Kies een medium:  
  Waardering overmedium Waardering:          
  Naam voor Mediums-online.net Uw naam:  
  E-mailadres voor Mediums-online.net E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met medium Uw ervaring:  
  Code medium Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

1
 
 

       
  Copyright © 2008 -
Mediums-online.net.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Medium worden