Home Ervaringen Online Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Mediums-online.net


  Online mediumslijn met online mediums in Nederland
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Elke dag gratis uw online horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis online horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door online mediums Daghoroscoop  Stier door online mediums Daghoroscoop  Tweelingen door online mediums Daghoroscoop  Kreeft door online mediums Daghoroscoop  Leeuw door online mediums Daghoroscoop  Maagd door online mediums
Daghoroscoop  Weegschaal door online mediums Daghoroscoop  Schorpioen door online mediums Daghoroscoop  Boogschutter door online mediums Daghoroscoop  Steenbok door online mediums Daghoroscoop  Waterman door online mediums Daghoroscoop  Vissen door online mediums
 
Maak een GRATIS medium-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen en feedback over onze online mediums uit Nederland
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze mediums in Nederland?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze mediums uit Nederland van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek medium?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per medium uit Nederland.

U kiest uit het dropdownmenu een medium en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek medium nalezen.

Alle ervaringen die je op mediums-online.net leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze mediums uit Nederland had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze mediums hier te plaatsen.

     

  Kies een medium en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met medium Malie
  Ervaring met medium Malie
  Malie
Je hebt weer gelijk,ben door de sollicitatie heen.
Ben aangenomen.
Super blij.

Groetjes Angela .




Ervaring van Angela met medium Malie   Ervaring van Angela met medium Malie   Ervaring van Angela geplaatst op 24 september 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Malie  


Ervaringen van bezoekers met medium Amber
  Ervaring met medium Amber
  Amber
Je had gelijk ik door de sollicitatie heen.
Ben aangenomen.
Ben super blij.
Dank je wel.

Groetjes Angela .




Ervaring van Angela met medium Amber   Ervaring van Angela met medium Amber   Ervaring van Angela geplaatst op 24 september 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Amber  


Ervaringen van bezoekers met medium Lies
  Ervaring met medium Lies
  Lieve dame, rustige warme liefdevolle energie, kon de situatie heel goed duiden en alles was spot-on. Ik voelde de rust over mij heen komen. Hopelijk komt de voorspelling ook uit.




Ervaring van Rose met medium Lies   Ervaring van Rose met medium Lies   Ervaring van Rose geplaatst op 24 september 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Lies  


Ervaringen van bezoekers met medium Olga
  Ervaring met medium Olga
  Lieve Olga,

In iedere traan van verdriet glinstert een mooie herinnering. Nog steeds voor mij de allerbeste altijd oprecht eerlijk en liefdevol een beter iemand kan ik niet bedenken. hoe jij altijd klaar staat voor mensen. Liefs NY (Sophie).




Ervaring van NY met medium Olga   Ervaring van NY met medium Olga   Ervaring van NY geplaatst op 24 september 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Olga  


Ervaringen van bezoekers met medium Christelle
  Ervaring met medium Christelle
  Dankjewel Christelle. voor je lieve woorden en inzichten.
Super xx Karin.




Ervaring van Karin met medium Christelle   Ervaring van Karin met medium Christelle   Ervaring van Karin geplaatst op 24 september 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Christelle  


Ervaringen van bezoekers met medium Vitta
  Ervaring met medium Vitta
  Vitta is heel goed in het invoelen . heeft al meerdere keren er bonk op gezeten wat dan ook een meerwaarde is . goe bezig .




Ervaring van ingeske met medium Vitta   Ervaring van ingeske met medium Vitta   Ervaring van ingeske geplaatst op 24 september 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Vitta  


Ervaringen van bezoekers met medium Gunter
  Ervaring met medium Gunter
  Een topper.




Ervaring van E met medium Gunter   Ervaring van E met medium Gunter   Ervaring van E geplaatst op 23 september 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met medium Derya
  Ervaring met medium Derya
  Altijd even goed. Consistent in haar uitspraken Kort, maar krachtig. Waar voor je geld. Ik ben een tevreden klant.




Ervaring van Lies met medium Derya   Ervaring van Lies met medium Derya   Ervaring van Lies geplaatst op 23 september 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Derya  


Ervaringen van bezoekers met medium Bo
  Ervaring met medium Bo
  Dankjewel lieve Bo voor de e-mailconsults. Ik ben benieuwd of het gaat kloppen wat u ziet in de kaartjes :). Ik hoop het. Dat ziet er heel hoopvol uit. Ik zal het zeker laten weten. Ik heb weer een nieuwe naar u gestuurd ;) Tot snel en liefs, Stephanie.




Ervaring van Stephanie met medium Bo   Ervaring van Stephanie met medium Bo   Ervaring van Stephanie geplaatst op 23 september 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Bo  


Ervaringen van bezoekers met medium Gazali
  Ervaring met medium Gazali
  Je voelt het precies zo aan zoals het is. Je bent een topper hier op de lijn. Ik wil je danken voor je hulp en je inzichten en je wijze woorden.




Ervaring van Anoniem met medium Gazali   Ervaring van Anoniem met medium Gazali   Ervaring van Anoniem geplaatst op 23 september 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met medium Nina
  Ervaring met medium Nina
  Duidelijkheid,oprecht, Nina is de beste. draait niet rond de pot.
Thx.




Ervaring van Jeanette met medium Nina   Ervaring van Jeanette met medium Nina   Ervaring van Jeanette geplaatst op 23 september 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Nina  


Ervaringen van bezoekers met medium Mari Elena
  Ervaring met medium Mari Elena
  Wat een prachtig consult heb ik van je mogen ontvangen zaterdag op de late avond. Je voelde hem en onze situatie goed aan, en zo blij met de bevestiging van mijn gevoel. Daarnaast ben je ook een hele fijne gesprekspartner en is je stem erg aangenaam om naar te luisteren. Visualiseren, nou dat doe ik, en zit dit nu met een grote lach op mijn gezicht te typen omdat ik hem hier nu door de huis kamer zie lopen, je weet wel hoe ;) Heerlijk geslapen ook. Heel hartelijk dank.




Ervaring van Anoniem met medium Mari Elena   Ervaring van Anoniem met medium Mari Elena   Ervaring van Anoniem geplaatst op 23 september 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Mari Elena  


Ervaringen van bezoekers met medium Virginie
  Ervaring met medium Virginie
  lieve Virginie , heb je vandaag voor de eerste maal gesproken en je bent uniek op deze lijn . door de legging van het dodenboek. Zoveel inzichten over mezelf en bepaalde situaties. Bedankt voor deze mooie reading.




Ervaring van marianne met medium Virginie   Ervaring van marianne met medium Virginie   Ervaring van marianne geplaatst op 23 september 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Virginie  


Ervaringen van bezoekers met medium Lilith
  Ervaring met medium Lilith
  Duidelijk, gedetailleerd. no-nonsens en met een vleugje humor.Een aanrader.




Ervaring van patrick met medium Lilith   Ervaring van patrick met medium Lilith   Ervaring van patrick geplaatst op 22 september 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Lilith  


Ervaringen van bezoekers met medium Leandra
  Ervaring met medium Leandra
  Lieve Leandra, ik wil u hartelijk danken voor uw expertises. Ik vind u een fijne vrouw en een prettig persoon om naar te luisteren. Wat ook niet onbelangrijk is, u zegt rake dingen. Dank u. Lieve Groet .




Ervaring van Anonieme man met medium Leandra   Ervaring van Anonieme man met medium Leandra   Ervaring van Anonieme man geplaatst op 22 september 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Leandra  


Ervaringen van bezoekers met medium Danie
  Ervaring met medium Danie
  Lieve Danie

Graag wil ik je nog een keer spreken. Op de site lees ik dat je met verlof bent en ik kan je jammer genoeg geen bel verzoek sturen.

Ik wens je van harte heel veel kracht, een deugddoend verlof en hopeloijk tot binnenkort.

Heel veel liefs.

Sophie.




Ervaring van Sophie met medium Danie   Ervaring van Sophie met medium Danie   Ervaring van Sophie geplaatst op 22 september 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Danie  


Ervaringen van bezoekers met medium Anne
  Ervaring met medium Anne
  Lieve Anne
Je bent alles in een. Een compleet mens met de gave mij in mijn bewustzijn te stimuleren door feedback en bevestiging. Je oordeelt niet maar spreekt vanuit begrip waardoor ik mezelf toe sta mij beter te begrijpen. Ik weet dat de weg van liefde begint bij liefde voor jezelf. Dan alleen kan liefde en compassie voor de ander groeien. Bij deze hobbelige weg heb jij me toch bijgestaan door je inzichten en geduld. Bedankt voor alles.




Ervaring van Sandra met medium Anne   Ervaring van Sandra met medium Anne   Ervaring van Sandra geplaatst op 22 september 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Anne  


Ervaringen van bezoekers met medium Vitta
  Ervaring met medium Vitta
  Dag Vitta,

Jij bent de eerste na zoveel mensen die ik op de lijn gebeld heb, die mij echt begreep en gerustgesteld. Alles wat je zei over mij klopte volledig. Je hebt mij vooral heel wat moed gegeven waardoor ik me eindelijk beter voel. Ik zal niet rap een een getuigenis plaatsen maar door u energie dat jij mij door gaf, heeft me eindelijk tot rust gebracht en ik weet dat nu dat op de eerste plaats komt en wat je over de toekomst hebt gezegd, heeft mij zoveel hoop gegeven, dat ik eindelijk alles kan afsluiten en terug mijn eigen kan vinden. Je bent een schatje want je hebt mij echt geholpen. Duizend maal bedankt voor uw begrip en omdat je mij zo perfect aanvoelde, hoe ik werkelijk ben. Doe zo voort. vele lieve knuffels van L.




Ervaring van L met medium Vitta   Ervaring van L met medium Vitta   Ervaring van L geplaatst op 22 september 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Vitta  


Ervaringen van bezoekers met medium Anne
  Ervaring met medium Anne
  Anne is de 1e die precies kon aangeven, waar ik last van had zonder dat ik er over begon. Weet je hoe fijn het voelt als die bevestigd wordt. Ik ben heel blij met je consult. Harstikke bedankt.




Ervaring van joy met medium Anne   Ervaring van joy met medium Anne   Ervaring van joy geplaatst op 22 september 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Anne  


Ervaringen van bezoekers met medium Lilith
  Ervaring met medium Lilith
  Mooi gesprek met een zeer heldervoelende dame. Wat zij ziet klopt als een bus. Weinig mediums die Zo goed Invoelen. Ik kan uren met haar praten.
Liefs van Staartje .




Ervaring van S met medium Lilith   Ervaring van S met medium Lilith   Ervaring van S geplaatst op 21 september 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Lilith  


Ervaringen van bezoekers met medium Donna
  Ervaring met medium Donna
  Hii

Je eerste voorspelling is uitgekomen Donna.
Ik heb gelijk weer een mail consult bij je aangevraagd.

Bizar.wauw.




Ervaring van Si met medium Donna   Ervaring van Si met medium Donna   Ervaring van Si geplaatst op 21 september 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Donna  


Ervaringen van bezoekers met medium John
  Ervaring met medium John
  John ik verkeer nog steeds in schoktoestand. Ik kon het niet geloven maar jij bleef zelfzeker dat er een toevallige ontmoeting en positief gesprek zou plaatsvinden. Dit leek me zo onlogisch en surreeel want hoe kon dit in godsnaam met al die negativiteit en obstakels die rondom ons heen lagen maar WOW WOW WOW alles is uitgekomen tot in de kleinste details. Woord per woord, detail per detail. Ik twijfel nooit meer aan jou. Ik kan het werkelijk niet geloven, het moet nog steeds doordringen, een topper ben jij en altijd zo vriendelijk ook. Dank je wel.




Ervaring van Verbaasde vrouw met medium John   Ervaring van Verbaasde vrouw met medium John   Ervaring van Verbaasde vrouw geplaatst op 21 september 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met John  


Ervaringen van bezoekers met medium Yuorah
  Ervaring met medium Yuorah
  Yourah is een top. zij is een super lieve vrouw die u met raad en daad bij staat. zij is lief en wat ze verteld helpt mij enorm .




Ervaring van Rita met medium Yuorah   Ervaring van Rita met medium Yuorah   Ervaring van Rita geplaatst op 21 september 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Yuorah  


Ervaringen van bezoekers met medium John
  Ervaring met medium John
  Net weer een heel mooi en rustig gesprek gehad met John. Tot nu toe heb je in alles gelijk gehad. Ik weet zeker dat het laatste ook uit komt.




Ervaring van Ineke met medium John   Ervaring van Ineke met medium John   Ervaring van Ineke geplaatst op 21 september 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met John  


Ervaringen van bezoekers met medium Celine
  Ervaring met medium Celine
  Celine is heel snel in haar waarnemingen. zonder niet te veel te vertellen wist ze situatie(s) te vertellen.
Wist mij en een ander person goed te omschrijven. Wist ook zelfs een situatie te vertellen wat in het verleden is gebeurd zonder dat ik daar iets over had verteld.
ze is echt top. twijfel niet om haar te bellen.




Ervaring van A met medium Celine   Ervaring van A met medium Celine   Ervaring van A geplaatst op 21 september 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Celine  


Ervaringen van bezoekers met medium Seonah
  Ervaring met medium Seonah
  Lieve Seonah, ik kan je niet genoeg bedanken voor de rust die je me brengt.je bent een lieve dame en uitstekende paragnost. ik kijk alvast uit naar mijn veelbelovende toekomst. jou bellen is beter dan therapie bij de psychologe. je lijkt net een vriendin die ik al jaren ken. bij verandering of slecht moment hoor je me weer ;-).
1000x dank.




Ervaring van anoniem met medium Seonah   Ervaring van anoniem met medium Seonah   Ervaring van anoniem geplaatst op 21 september 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Seonah  


Ervaringen van bezoekers met medium Kristal
  Ervaring met medium Kristal
  Super kaartlegster zit er altijd bonk op . geeft mensen de positiviteit die ze nodig hebben doe zo verder . Een meerwaarde voor de lijn.




Ervaring van inge met medium Kristal   Ervaring van inge met medium Kristal   Ervaring van inge geplaatst op 21 september 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Kristal  


Ervaringen van bezoekers met medium Seonah
  Ervaring met medium Seonah
  Seonah, dank je wel voor het gesprek van deze avond,je bent een super, super lieve en warme vrouw met een heel mooie en rustgevende stem, je hebt me enorm veel moed en doorzettingsvermogen gegeven. aangaande de liefde met mijn teerbeminde schat, ik geloof oprecht in jou. ik beloof je om mij rustig te houden en me geen zorgen meer te maken, alles komt goed, de liefde zal zegevieren, dank je wel lieve schat, je bent een heel sterk medium. Aan alle mensen, een echte aanrader.




Ervaring van vrouw die heel erg verliefd is en het moeilijk heeft met medium Seonah   Ervaring van vrouw die heel erg verliefd is en het moeilijk heeft met medium Seonah   Ervaring van vrouw die heel erg verliefd is en het moeilijk heeft geplaatst op 20 september 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Seonah  


Ervaringen van bezoekers met medium Han
  Ervaring met medium Han
  Zalig om met die man te praten. Voelt en ziet heel veel dingen . Je hoeft echt niet lang te wachten op een antwoord op je vragen. Zeker een aanrader als je duidelijkheid wil op je vragen. Weet ook direct hoe het nu is en wat er komen gaat. Brengt enorm rust eens je met hem hebt gepraat . Zeker de moeite waard om te bellen.




Ervaring van Me met medium Han   Ervaring van Me met medium Han   Ervaring van Me geplaatst op 20 september 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Han  


Ervaringen van bezoekers met medium Han
  Ervaring met medium Han
  Geweldige persoon om mee te praten. Zegt de dingen hoe ze gaan verlopen en het nu op dit moment is. Er komen gesprekken zag je en ben ervan overtuigd dat die gaan komen ook. Je brengt innerlijk rust en dat doet goed , ook als je niet echt weet hoe de andere persoon erover denkt van een bepaalde actie dat ik had gedaan. Je bent heeeeeeeel aangenaam om mee te praten . Echt een zalige consult gehad van jou .




Ervaring van ariane met medium Han   Ervaring van ariane met medium Han   Ervaring van ariane geplaatst op 20 september 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Han  


Ervaringen van bezoekers met medium Janique
  Ervaring met medium Janique
  Hey lieverd,
Bedankt voor het mooie consult, je voelt het allemaal erg goed aan.
je wist dingen die je niet kon weten,
en je hebt me gerustgesteld.
een aanrader
liefs R.




Ervaring van Rita met medium Janique   Ervaring van Rita met medium Janique   Ervaring van Rita geplaatst op 20 september 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Janique  


Ervaringen van bezoekers met medium Marie
  Ervaring met medium Marie
  Marie bedankt 5 sterren zijn te kort. je bent meer dan 5 sterren waard.




Ervaring van Wendy met medium Marie   Ervaring van Wendy met medium Marie   Ervaring van Wendy geplaatst op 20 september 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Marie  


Ervaringen van bezoekers met medium Tess Sharity
  Ervaring met medium Tess Sharity
  Dank je wel voor het fijne gesprek.
Je weet erg veel en je bent erg lief ook haha :)
Tot over een paar maandjes :).




Ervaring van Angelique met medium Tess Sharity   Ervaring van Angelique met medium Tess Sharity   Ervaring van Angelique geplaatst op 20 september 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Tess Sharity  


Ervaringen van bezoekers met medium Cassandra
  Ervaring met medium Cassandra
  Cassandra
Het is altijd fijn met u te praten. Je hebt het altijd bij het rechte eind. En zo geduldig. Danku voor alles.
A x.




Ervaring van Ann met medium Cassandra   Ervaring van Ann met medium Cassandra   Ervaring van Ann geplaatst op 19 september 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Cassandra  


Ervaringen van bezoekers met medium Leandra
  Ervaring met medium Leandra
  Leandra
Zo aangenaam om met u te praten. Je bent een geschenk uit de hemel. Zo betrokken. En altijd bij het rechte eind.
A x.




Ervaring van Ann met medium Leandra   Ervaring van Ann met medium Leandra   Ervaring van Ann geplaatst op 19 september 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Leandra  



 

Ervaring over onze mediums plaatsen

Home

Mediums-online.net - ervaring schrijven over medium
 
  Kies een medium Kies een medium:  
  Waardering overmedium Waardering:          
  Naam voor Mediums-online.net Uw naam:  
  E-mailadres voor Mediums-online.net E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met medium Uw ervaring:  
  Code medium Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

1
 
 

       
  Copyright © 2008 -
Mediums-online.net.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Medium worden