Home Ervaringen Online Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Mediums-online.net


  Online mediumslijn met online mediums in Nederland
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Elke dag gratis uw online horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis online horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door online mediums Daghoroscoop  Stier door online mediums Daghoroscoop  Tweelingen door online mediums Daghoroscoop  Kreeft door online mediums Daghoroscoop  Leeuw door online mediums Daghoroscoop  Maagd door online mediums
Daghoroscoop  Weegschaal door online mediums Daghoroscoop  Schorpioen door online mediums Daghoroscoop  Boogschutter door online mediums Daghoroscoop  Steenbok door online mediums Daghoroscoop  Waterman door online mediums Daghoroscoop  Vissen door online mediums
 
Maak een GRATIS medium-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen en feedback over onze online mediums uit Nederland
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze mediums in Nederland?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze mediums uit Nederland van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek medium?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per medium uit Nederland.

U kiest uit het dropdownmenu een medium en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek medium nalezen.

Alle ervaringen die je op mediums-online.net leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze mediums uit Nederland had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze mediums hier te plaatsen.

     

  Kies een medium en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met medium Romeo
  Ervaring met medium Romeo
  Zo onder de indruk van Romeo. Hij was heel overtuigd van zijn voorspellingen, en ja hoor ondertussen zijn de voorspellingen uitgekomen. Ik ben zo blij dat ik dit medium heb gevonden. Ik bel zeker terug X.




Ervaring van Liesje met medium Romeo   Ervaring van Liesje met medium Romeo   Ervaring van Liesje geplaatst op 25 juni 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Romeo  


Ervaringen van bezoekers met medium Joke D
  Ervaring met medium Joke D
  Lieve Joke wil jou bedanken voor de krachtige healing en ook voor de mooie boodschappen die je mij mocht door geven en de vele tips die je mij gaf. Je bent geweldig lieve schat xxx Lieve groet Brigitte.




Ervaring van brigitte met medium Joke D   Ervaring van brigitte met medium Joke D   Ervaring van brigitte geplaatst op 25 juni 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Joke D  


Ervaringen van bezoekers met medium Joke D
  Ervaring met medium Joke D
  Lieve Joke, wat een leuk lief mens ben je, bijna 3 weken geleden een healing van je gehad voor stress ziekenhuis, je zei de healing houd 1 week aan. nou dat waren er dik twee. Sinds paar dagen weer super gestresst voor komende zkh opname. Dus heb ik je vandaag weer gebeld. Super Bedankt Lieverd xxx.




Ervaring van anoniem met medium Joke D   Ervaring van anoniem met medium Joke D   Ervaring van anoniem geplaatst op 25 juni 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Joke D  


Ervaringen van bezoekers met medium Sabina
  Ervaring met medium Sabina
  Heel erg bedankt voor het weerom eens plaatsten van de situatie toppertje. X.




Ervaring van G met medium Sabina   Ervaring van G met medium Sabina   Ervaring van G geplaatst op 25 juni 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Sabina  


Ervaringen van bezoekers met medium SherlockOryn
  Ervaring met medium SherlockOryn
  Je bent een prachtig mens, Sherlock. Het voelt zo weinig wat ik terugdoe met een getuigenis, maar ik bid naar het Universum toe dat jij alles krijgt wat jouw hart jou begeert. Je bent het meer dan waard. Zo ongelofelijk bedankt. Voor de tijd die je voor me hebt genomen en vooral voor dat stukje heling dat ik van jou heb mogen ontvangen.




Ervaring van Nil met medium SherlockOryn   Ervaring van Nil met medium SherlockOryn   Ervaring van Nil geplaatst op 24 juni 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met SherlockOryn  


Ervaringen van bezoekers met medium Gunter
  Ervaring met medium Gunter
  Gunter, right on , bedankt voor uw inzichten. Ik heb er alle vertrouwen in dat de toekomst iets positiefs zal brengen.
Claudia.




Ervaring van Claudia met medium Gunter   Ervaring van Claudia met medium Gunter   Ervaring van Claudia geplaatst op 24 juni 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met medium Sophia
  Ervaring met medium Sophia
  Hoi Sophia,
Bedankt je bent de beste op deze lijn. Dankjewel ik hou jou op de hoogte, tot snel je bent een lieve vrouw.
Bedankt .




Ervaring van Patricia met medium Sophia   Ervaring van Patricia met medium Sophia   Ervaring van Patricia geplaatst op 24 juni 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Sophia  


Ervaringen van bezoekers met medium Isha
  Ervaring met medium Isha
  Isha heeft een hart van goud. Ze doet haar werk uit liefde en haar tijdsbepalingen zijn abnormaal accuraat. Ze geeft ook eerlijk aan wat ze wel en niet kan aangeven op het moment. Heel direct en een no-nonsense aanpak, maar toch liefdevol.
Isha ik ben je zo dankbaar voor de afgelopen weken. Ik hou je zeker op de hoogte.




Ervaring van J met medium Isha   Ervaring van J met medium Isha   Ervaring van J geplaatst op 24 juni 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Isha  


Ervaringen van bezoekers met medium Carola
  Ervaring met medium Carola
  Beste carola, bedankt voor de consult-reading. Je bent een topper. een aanrader om te bellen. Heel erg bedankt.

Liefs Gemma.




Ervaring van Gemma met medium Carola   Ervaring van Gemma met medium Carola   Ervaring van Gemma geplaatst op 24 juni 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Carola  


Ervaringen van bezoekers met medium Anitta
  Ervaring met medium Anitta
  Bedankt Anitta, zonet een goed ophelderend gesprek met u gehad. Groet, Angel.




Ervaring van Angel met medium Anitta   Ervaring van Angel met medium Anitta   Ervaring van Angel geplaatst op 24 juni 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Anitta  


Ervaringen van bezoekers met medium Louisa
  Ervaring met medium Louisa
  Zoals altijd wanneer ik in angsten schiet, breng je me tot rust, een lieve vrouw die je terug met je voetjes op de grond zet.




Ervaring van VROUWTJE met medium Louisa   Ervaring van VROUWTJE met medium Louisa   Ervaring van VROUWTJE geplaatst op 24 juni 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met medium Donna
  Ervaring met medium Donna
  Oh mijn god Donna exact gegaan zoals je voorspelde. Ik hoop je morgen gauw te spreken. Donna blijft gewoon hier de topper. Martine VD.




Ervaring van MARTINE VD met medium Donna   Ervaring van MARTINE VD met medium Donna   Ervaring van MARTINE VD geplaatst op 23 juni 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Donna  


Ervaringen van bezoekers met medium Roma-Tari
  Ervaring met medium Roma-Tari
  Lieve Roma,
Daarnet een heel warm en goed gesprek gehad. alles klopte wat je vertelde, en had zelf nog niks gezegd. Je bent echt top en je hoort me nog wel terug.
grt.




Ervaring van karin met medium Roma-Tari   Ervaring van karin met medium Roma-Tari   Ervaring van karin geplaatst op 23 juni 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Roma-Tari  


Ervaringen van bezoekers met medium Laila
  Ervaring met medium Laila
  Deze dame is een aanwinst op de lijn. Lief, eerlijk en kundig. Zeker de moeite waard om te bellen.
Gr A.




Ervaring van astrid met medium Laila   Ervaring van astrid met medium Laila   Ervaring van astrid geplaatst op 23 juni 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Laila  


Ervaringen van bezoekers met medium Yuorah
  Ervaring met medium Yuorah
  Lieve Yuorah, het was fijn U te spreken en mijn situatie met U te bespreken.
tot de volgende, Eugie.




Ervaring van Eugie met medium Yuorah   Ervaring van Eugie met medium Yuorah   Ervaring van Eugie geplaatst op 23 juni 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Yuorah  


Ervaringen van bezoekers met medium Lobke
  Ervaring met medium Lobke
  Een hele lieve vrouw die haar tijd neemt en vooral eerlijk is, en je ook op het juiste pad helpt. Wie iemand zoekt die luistert en eerlijk is en weet wat er speelt en nog komen zal dan ben je bij lobke bij juiste adres.




Ervaring van Anoniem met medium Lobke   Ervaring van Anoniem met medium Lobke   Ervaring van Anoniem geplaatst op 22 juni 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Lobke  


Ervaringen van bezoekers met medium Lobke
  Ervaring met medium Lobke
  Ik spreek je al zo lang en wil je bedanken voor al de hulp die je mij hebt gegeven. Er is al heel veel uitgekomen en steeds sta je mij bij met raad en daad. Meer dan 10 sterren waard. Ik blijf jouw vast bellertje.




Ervaring van A met medium Lobke   Ervaring van A met medium Lobke   Ervaring van A geplaatst op 22 juni 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Lobke  


Ervaringen van bezoekers met medium Romeo
  Ervaring met medium Romeo
  Romeo is vrijwel altijd accuraat en houdt je niet langer aan de lijn dan nodig.
Top.




Ervaring van Ilse met medium Romeo   Ervaring van Ilse met medium Romeo   Ervaring van Ilse geplaatst op 22 juni 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Romeo  


Ervaringen van bezoekers met medium Taraa
  Ervaring met medium Taraa
  Bedankt, lieve Tara, ik vond het een betrouwbaar gesprek dat mij kracht en moed geeft om verder te gaan. Je bent een witte en ik heb enorm respect voor jou eerlijkheid. Je zag alles goed in. Dankjewel tot gauw en warme groeten.




Ervaring van Zonnestraaltje Amina met medium Taraa   Ervaring van Zonnestraaltje Amina met medium Taraa   Ervaring van Zonnestraaltje Amina geplaatst op 22 juni 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Taraa  


Ervaringen van bezoekers met medium Carola
  Ervaring met medium Carola
  Lieve Carola

Ik ben zo blij met je voorspellingen.
Je hebt me erg geholpen en je bent echt lief . Ik ga je zeker nog eens bellen.




Ervaring van Tilly met medium Carola   Ervaring van Tilly met medium Carola   Ervaring van Tilly geplaatst op 22 juni 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Carola  


Ervaringen van bezoekers met medium Louisa
  Ervaring met medium Louisa
  Louisa, zoals beloofd schrijf ik een getuigenis. Je bent ongelooflijk goed en eerlijk. En bovendien rustig en lief.
Voorspelling is uitgekomen waarvoor ik je heel hartelijk wil bedanken.




Ervaring van Ann met medium Louisa   Ervaring van Ann met medium Louisa   Ervaring van Ann geplaatst op 22 juni 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met medium Jayna
  Ervaring met medium Jayna
  Jayna is een hele leuke en oprechte vrouw. Je kan echt alles aan haar vragen. Van hoe een persoon is of tegenover je staat, ook de onderwerpen liefde, werk, carriere, overledenen en financien kan je aan haar vragen. Ze verteld wat ze ziet en voelt of pakt af en toe haar kaarten erbij voor een bevestiging. Van lange tot korte gesprekken. Het ligt natuurlijk aan jouw vraag. Kortom Jayna is een aanrader.




Ervaring van Jennifer met medium Jayna   Ervaring van Jennifer met medium Jayna   Ervaring van Jennifer geplaatst op 22 juni 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Jayna  


Ervaringen van bezoekers met medium Laila
  Ervaring met medium Laila
  Wat een zuivere medium, alles klopt wat u zei.




Ervaring van S met medium Laila   Ervaring van S met medium Laila   Ervaring van S geplaatst op 21 juni 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Laila  


Ervaringen van bezoekers met medium Marie
  Ervaring met medium Marie
  Dank je voor het fijne gesprek Marie.




Ervaring van mar met medium Marie   Ervaring van mar met medium Marie   Ervaring van mar geplaatst op 21 juni 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Marie  


Ervaringen van bezoekers met medium Karine
  Ervaring met medium Karine
  Karine hartelijk dank weer voor de mooie inzichten. Ik heb vertrouwen in uw voorspellingen.
Veel liefs S.




Ervaring van S met medium Karine   Ervaring van S met medium Karine   Ervaring van S geplaatst op 21 juni 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Karine  


Ervaringen van bezoekers met medium Louisa
  Ervaring met medium Louisa
  Lieve Louisa, weer had jij het goed gezien. Je zei de baan is voor korte tijd want jij gaat snel naar een andere baan waar je goed verdient. Ook zag je veel klanten komen en dit alles is uit gekomen. Louisa je ben een zeer goede en lieve medium en ik bel jou graag. Vele sterren voor deze vrouw.




Ervaring van Vriendin van Mathieu met medium Louisa   Ervaring van Vriendin van Mathieu met medium Louisa   Ervaring van Vriendin van Mathieu geplaatst op 21 juni 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met medium Romyna
  Ervaring met medium Romyna
  Wat ben ik blij dat ik je gevonden heb. Zoals je zei zou hij zeker langskomen en hield hij me niet aan het lijntje en zouden we goed praten ook met elkaar, het kan niet anders dan dat de rest ook uitkomt. Dikke kus.




Ervaring van S met medium Romyna   Ervaring van S met medium Romyna   Ervaring van S geplaatst op 21 juni 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Romyna  


Ervaringen van bezoekers met medium Monique
  Ervaring met medium Monique
  Hey monique je zat weer helemaal goed. de kleine man is bij ons.




Ervaring van J met medium Monique   Ervaring van J met medium Monique   Ervaring van J geplaatst op 21 juni 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Monique  


Ervaringen van bezoekers met medium Louisa
  Ervaring met medium Louisa
  Je bent een topper.
Bedankt voor een heel fijn consult.

Super ongelofelijk. wat een gave heb je.




Ervaring van Manuela met medium Louisa   Ervaring van Manuela met medium Louisa   Ervaring van Manuela geplaatst op 21 juni 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met medium Tess
  Ervaring met medium Tess
  Hey Tess,
Dankjewel voor je Reading .
Je voorspellingen komen altijd uit.
En het lijkt wel of je er zelf bij bent want de details die je ziet en zegt kloppen allemaal.
Bel je snel weer.
Xx.




Ervaring van Anoniem met medium Tess   Ervaring van Anoniem met medium Tess   Ervaring van Anoniem geplaatst op 21 juni 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Tess  


Ervaringen van bezoekers met medium Sophia
  Ervaring met medium Sophia
  Goedemiddag.
U vandaag voor de eerste keer gesproken. Het was een heel fijn gesprek. Ik kom zeker bij u terug.




Ervaring van Amalia met medium Sophia   Ervaring van Amalia met medium Sophia   Ervaring van Amalia geplaatst op 21 juni 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Sophia  


Ervaringen van bezoekers met medium Tess
  Ervaring met medium Tess
  Thanks Tess voor de heldere en positieve gesprekken. Ik waardeer het enorm en het helpt mij om mijn rust te bewaren. Liefs x.




Ervaring van Ano met medium Tess   Ervaring van Ano met medium Tess   Ervaring van Ano geplaatst op 21 juni 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Tess  


Ervaringen van bezoekers met medium Thaiis
  Ervaring met medium Thaiis
  Wauw wat ben jij goed . Weer dingen uitgekomen die je gezegd had. Ik bel je zeker terug als zich de rest ook afspeelt wat jij voorspelt hebt. Bedankt voor je steun iedere keer als ik het niet meer zie zitten.




Ervaring van Sonia met medium Thaiis   Ervaring van Sonia met medium Thaiis   Ervaring van Sonia geplaatst op 21 juni 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Thaiis  


Ervaringen van bezoekers met medium Dennis
  Ervaring met medium Dennis
  Hallo,
Bedankt voor de goede raad weeral .
Komt wel goed
Groetjes Rita.




Ervaring van Rita met medium Dennis   Ervaring van Rita met medium Dennis   Ervaring van Rita geplaatst op 21 juni 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Dennis  


Ervaringen van bezoekers met medium Arend
  Ervaring met medium Arend
  Hallo Arend
Geef niks hoor wat later.
Ja ziet er niet goed uit hè ,maar dat 1 heb ik achter me gelaten hoor .
Tijd voor nieuwe dingen ,en nee geen bijverdienste .
Maar zoals je zegt alles komt goed .
Fijne dag verder en bedankt voor je eerlijke Reading .
Groetjes Rita.




Ervaring van Rita met medium Arend   Ervaring van Rita met medium Arend   Ervaring van Rita geplaatst op 21 juni 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Arend  



 

Ervaring over onze mediums plaatsen

Home

Mediums-online.net - ervaring schrijven over medium
 
  Kies een medium Kies een medium:  
  Waardering overmedium Waardering:          
  Naam voor Mediums-online.net Uw naam:  
  E-mailadres voor Mediums-online.net E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met medium Uw ervaring:  
  Code medium Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

1
 
 

       
  Copyright © 2008 -
Mediums-online.net.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Medium worden